Logset produkter

Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Alla tekniska specifikationer ska uppfattas enbart som riktgivande. Bilder och diagram visar inte alltid standardversionerna av maskinerna. Copyright Logset Ab.

Hitta din närmaste Logset försäljare & servicecenter.


Ladda ner och kolla våra produkt-kataloger online.

Panoramabild av hytten

Skotare

Pålitlig i alla terränger

Logset GT skotarprogrammet är ett resultat av lång erfarenhet och kontinuerlig utveckling och innebär en bättre upplevelse. LOGSET GT skotare erbjuder bättre effektivitet, bättre hållbarhet, bättre ergonomi och bättre produktivitet. Allt detta med en ännu lägre bränsleförbrukning.

Lönsam virkesdrivning kräver tillförlitliga skotare med låga driftskostnader som är lätta att använda – för friktionsfritt samarbete mellan man och maskin. Från täta skogar till bergssluttningar, från snår till tunga stockar, från första gallring till slutavverkning har den breda LOGSET GT skotarprogrammet vad som krävs.

När allt kommer omkring är det resultatet av att lyssna på kundernas behov, 20 års produktutveckling och Logsets omfattande erfarenhet av skogsmaskiner. LOGSET är SIMPLY BETTER – konstruerad för din framgång.

Finslipade detaljer leder till en överlägsen helhet

LOGSET GT skotare har konstruerats för bättre effektivitet och överlägsen komfort för föraren. Den obehindrade utsikten från hytten, den utmärkta ljudisoleringen och automatiska luftkonditioneringen gör LOGSET GT skotaren till en behaglig arbetsplats. Dessutom är LOGSET GT skotare alltid skräddarsydda efter kundens behov och önskemål. Dessa egenskaper tillsammans med ett modernt och intelligent styrsystem TOC (Total Operation & Control) skapar den perfekta användbarheten.

Konstruerad för din framgång

LOGSET GT skotarprogram har utvecklats med kunden i centrum. För Logset innebär detta att leverera den bästa kvaliteten för att maximera hållbarheten och minimera underhållskostnaderna. Högkvalitativa komponenter från ledande leverantörer förlänger livslängden för GT skotare och minskar underhållskostnaderna. De senaste tekniska lösningarna ger hållbarhet och ekonomi och minskar även behovet av service.

Forskning och utveckling under 20 år har gjort ramarna på LOGSET GT skotarna stabila men med optimal viktfördelning för att få en smidig körning i svår terräng. LOGSET GT skotare har rymliga och moderna hytter med välplacerade reglage som eliminerar onödiga rörelser. Sätet med luftfjädring kan utrustas med automatisk nivellering och ett effektivt ventilationssystem. Fri sikt från hytten både under körning och lastning.

Hytten har en utmärkt ljudisolering. Automatisk luftkonditionering ger hytten en året-runt-komfort. Luftintagsfiltret säkerställer att luften är ren och frisk. Det finns en tanke bakom varje detalj på en LOGSET GT skotare. För din komfort.