Logset produkter

Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Alla tekniska specifikationer ska uppfattas enbart som riktgivande. Bilder och diagram visar inte alltid standardversionerna av maskinerna. Copyright Logset Ab.

Hitta din närmaste Logset försäljare & servicecenter.


Ladda ner och kolla våra produkt-kataloger online.

Panoramabild av hytten

Skördare

Maximal effekt, bättre produktivitet

Grunden för en modern skogsavverkning är en kombination av maximal kraft och produktivitet. Maximal noggrannhet uppnås genom intelligent styrteknik och högkvalitativa komponenter. LOGSET GT skördarprogrammet är utvecklat för effektiv, exakt och mångsidig avverkning, och erbjuder den rätta maskinen för allt från första gallring till slutavverkning.

LOGSET GT-serien representerar den senaste tekniken inom skogsindustrin. GT skördarna drivs av mycket bränslesnåla lågemissionsmotorer. Kranen har längre räckvidd och högre lyftkapacitet. Den ergonomiska hytten erbjuder bästa utsikten för professionell virkesdrivning. De mångsidiga Logset Titan skördaraggregaten fullbordar LOGSET GT skördarserien.

LOGSET GT erbjuder mer effekt, förbättrad användarvänlighet och modern skogsmaskinsdesign. Ett intelligent styr- och mätsystem i kombination med den massiva kraften hos en Logset maskin resulterar i bättre produktivitet inom professionell skogsavverkning. LOGSET är SIMPLY BETTER - konstruerad för din framgång.

Finslipade detaljer leder till en överlägsen helhet

En skogsmaskin demonstrerar sin kvalitet under den dagliga avverkningen. LOGSET GT har utvecklats för krävande förhållanden. Hållbarhet, tillförlitlighet och överlägsen användarvänlighet är de viktigaste egenskaperna i den nya konstruktionen. Många detaljer stödjer en effektiv avverkning vilket gör GT skördaren till en mångsidig maskin från gallring till tung slutavverkning. Varje LOGSET maskin är tillverkad och utrustad i enlighet med kundens önskemål.

Kombination av effekt, ergonomi och toppkvalitet

LOGSET GT produktprogrammet är konstruerat för effektiv skogsavverkning. LOGSET GT produktsortiment erbjuder hög kapacitet och användarvänlig arbetsmiljö i alla skogsförhållanden. Den nya, stabilare ramkonstruktionen, den ergonomiska hytten med hydraulisk nivellering och lättanvända reglage skapar den bästa arbetsmiljön för föraren.