Logset produkter

Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Alla tekniska specifikationer ska uppfattas enbart som riktgivande. Bilder och diagram visar inte alltid standardversionerna av maskinerna. Copyright Logset Ab.

Hitta din närmaste Logset försäljare & servicecenter.


Ladda ner och kolla våra produkt-kataloger online.

Panoramabild av hytten

Skördaraggregat

Effektivitet utan kompromisser

Titan skördaraggregatserien innehåller det rätta skördaraggregatet för alla trädstorlekar. De senaste innovationerna har testats i sin helhet före implementeringen för att säkerställa att varje TH skördaraggregat håller måttet och verkligen gynnar entreprenören och föraren.

TH skördaraggregaten är tillverkade av styvt stål och har mindre antal rörliga komponenter. De erbjuder en högre effektivitet, bättre hållbarhet, större användbarhet och högre produktivitet. TH skördaraggregat och LOGSET TOC-MD mätutrustning arbetar smidigt tillsammans med LOGSET GT skördaren. LOGSET är SIMPLY BETTER - konstruerad för din framgång.

Maximal styrka, hastighet & precision

LOGSET TH skördaraggregat är lätta, smidiga och effektiva utan att kompromissa med styrkan. De har en stark och öppen konstruktion som säkerställer ett enkelt underhåll där inga specialverktyg behövs. Alla TH skördaraggregat kan utrustas med flera tillvalsfunktioner, allt efter kundens behov. TH skördaraggregat med den intelligenta LOGSET TOC-MD mätenheten kompletterar verkligen det nya LOGSET GT skördarprogrammet av skördaraggregat. De arbetar smidigt och utgör ett oslagbart paket tillsammans.