Logset tuotteet

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mainitut tekniset tiedot ovat viitteellisiä. Kuvat eivät aina esitä vakiovarusteista konetta. Copyright Logset Oy.

Logsetin Suomen myyntiverkoston yhteystiedot.


Voit ladata tuote-esitteitämme helposti suoraan netin kautta.

Ohjaamon panoramakuva

LOGSET GT kuormatraktorit

Luotettava kaikissa maastoissa

Logsetin tähän mennessä paras kuormatraktorimallisto tuo parempia puunkorjuuelämyksiä metsäkonemarkkinoille. LOGSET GT -kuormatraktorit ovat tehokkaampia, kestävämpiä, käyttäjäystävällisempiä ja tuottavampia. Kaikki tämä entistä alhaisemmalla polttoaineenkulutuksella.

Kannattava puunkorjuu vaatii luotettavan ja helppokäyttöisen kuormatraktorin, jonka käyttökustannukset ovat pienet. Työskentelitpä sitten tiheissä metsiköissä tai rinteisessä maastossa, ensiharvennuksilla tai päätehakkuilla pikkupuita tai raskaita tukkeja käsitellen, laaja LOGSET GT -kuormatraktorimallisto täyttää odotuksesi. Mallisto on 20 vuoden tuotekehityksen ja Logsetin laajan metsäkonekokemuksen tulos, Logset on yksinkertaisesti parempi – menestyjälle suunniteltu.

Hiotuista yksityiskohdista ylivoimainen kokonaisuus

LOGSET GT -kuormatraktorit on suunnitelty tehokkaiksi ja ylivoimaisen miellyttäviksi käyttää. Esteetön näkyvyys ohjaamosta, erinomainen äänieristys ja automaattinen ilmastointi tekevät LOGSET GT -kuormatraktorista mukavan työpaikan.

LOGSET GT -kuormatraktorit voidaan lisäksi räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Nämä ominaisuudet yhdessä älykkään TOC-ohjausjärjestelmän kanssa takaavat erinomaisen käytettävyyden.

Menestyjälle suunniteltu

LOGSET GT -kuormatraktorimallisto on kehitetty asiakasta ajatellen. Käytännössä se tarkoittaa, että Logset tarjoaa asiakkaille parasta laatua, joka maksimoi koneen kestävyyden ja minimoi huoltokustannukset. GT-kuormatraktoreilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset, sillä niissä käytetään johtavien toimittajien korkealaatuisia komponentteja. Viimeisimmät tekniset ratkaisut varmistavat kestävyyden ja taloudellisuuden samalla kun ne vähentävät korjaustarvetta.LOGSET GT -kuormatraktoreiden runko on 20 tuotekehitysvuoden ansiosta vankka. Optimaalinen painojakauma mahdollistaa sujuvan liikkuvuuden vaikeassakin maastossa. Tilavassa ja modernissa ohjaamossa ohjauslaitteet on erinomaisesti sijoitettu, eikä kuljettajan tarvitse kurkotella. Haluttaessa ilmajousitettu istuin voidaan varustaa automaattisella vakautuksella ja tehokkaalla ilmastoinnilla. Ohjaamosta on esteetön näkyvyys sekä ajettaessa että kuormattaessa.

Ohjaamossa on erinomainen äänieristys. Automaattinen ilmastointi tekee työskentelystä miellyttävää vuoden ympäri. Raitisilmasuodatin takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman. LOGSET GT -kuormatraktorissa jokainen yksityiskohta on harkittu. Sinun mukavuuttasi ajatellen.