Logset tuotteet

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mainitut tekniset tiedot ovat viitteellisiä. Kuvat eivät aina esitä vakiovarusteista konetta. Copyright Logset Oy.

Logsetin Suomen myyntiverkoston yhteystiedot.


Voit ladata tuote-esitteitämme helposti suoraan netin kautta.

Ohjaamon panoramakuva

LOGSET GT harvesterit

Maksimaalista voimaa, parempaa tuottavuutta

Nykyaikaisen, tuottavan puunkorjuun perustana on yhdistelmä maksimaalista voimaa ja tehokkuutta. Älykäs ohjaustekniikka ja korkealaatuiset komponentit takaavat erinomaisen mittatarkkuuden. Logset-koneet on kehitetty tehokkaaseen, tarkkaan ja monipuoliseen puunkorjuuseen. Mallistosta löytyy oikea kone aina ensiharvennuksesta raskaaseen päätehakkuuseen saakka.

LOGSET GT -sarja edustaa uusinta metsäkonetekniikkaa. GT-harvestereiden voimanlähteenä on äärimmäisen polttoainetaloudellinen ja vähäpäästöinen moottori.

Nosturilla on parempi ulottuma ja enemmän nostotehoa. Ergonominen ohjaamo tarjoaa parhaat näköalat ammattimaiseen puunkorjuuseen. Monipuoliset Logset Titan Head -harvesteripäät täydentävät LOGSET GT -harvesterisarjan. LOGSET GT tarjoaa enemmän tehoa, on käyttäjäystävällisempi ja edustaa nykyaikaista metsäkonemuotoilua. Logset-koneen älykäs ohjaus- ja mittausjärjestelmä sekä massiivinen voima takaavat paremman tuottavuuden. Logset on yksinkertaisesti parempi – menestyjälle suunniteltu.

Hiotuista yksityiskohdista ylivoimainen kokonaisuus

Metsäkone osoittaa laatunsa päivittäisessä puunkorjuussa. LOGSET GT on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Kestävyys, luotettavuus ja ylivoimainen käyttäjäystävällisyys ovat uuden malliston tunnuspiirteitä. Monet yksityiskohdat tukevat tehokasta työskentelyä tehden GT-harvesterista monipuolisen koneen aina harvennuksista raskaisiin päätehakkuisiin. Jokainen LOGSET luodaan ja varustellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yhdistelmä tehoa, ergonomiaa ja huippulaatua

LOGSET GT on suunniteltu tehokkaaseen puunkorjuuseen. LOGSET GT -tuoteperhe tarjoaa väkivahvaa suorituskykyä ja käyttäjäystävällistä työskentelymukavuutta kaikissa metsäolosuhteissa. Uusi vakaampi runkorakenne, ergonomisen ohjaamon hydraulinen vakaussäätö sekä helppokäyttöiset ohjauslaitteet luovat kuljettajalle parhaat työskentelyolosuhteet.