Logset tuotteet

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mainitut tekniset tiedot ovat viitteellisiä. Kuvat eivät aina esitä vakiovarusteista konetta. Copyright Logset Oy.

Logsetin Suomen myyntiverkoston yhteystiedot.


Voit ladata tuote-esitteitämme helposti suoraan netin kautta.

Ohjaamon panoramakuva

LOGSET TH harvesteripäät

Tehoa ilman kompromisseja

Titan Head -sarjasta löytyy oikea harvesteripää kaiken kokoisille puille. Perusteellinen testaus ennen käyttöönottoa varmistaa, että jokainen TH-harvesteripää täyttää odotukset ja todella hyödyttää urakoitsijoita ja kuljettajia.

TH-harvesteripäät on tehty lujasta teräksestä ja niissä on vähemmän liikkuvia osia. Ne ovat tehokkaampia, kestävämpiä, käyttäjäystävällisempiä ja tuottavampia. THharvesteripäät sopivat saumattomasti yhteen LOGSET TOC-MD -mittalaitteen ja kaikkien LOGSET GT -harvestereiden kanssa. Logset on yksinkertaisesti parempi – menestyjälle suunniteltu.

Voimakas, nopea ja tarkka

LOGSET TH -harvesteripäiden keveys ja ketteryys takaavat tehokkuuden voimaa unohtamatta. Vahva ja avoin rakenne varmistaa helpon pääsyn huoltokohteisiin ilman erikoistyökaluja. Kaikkiin TH-harvesteripäihin on saatavana lukuisia lisävarusteita asiakkaan toivomusten mukaisesti. TH-harvesteripäät ja älykäs LOGSET TOC-MD -mittalaite toimivat saumattomasti uuden LOGSET GT -harvesterimalliston kanssa tehden paketista lyömättömän tuottavan.